Indianer Camp

 

D. 3-5.08.18

Pris 50 kr. Pr. Pers.

(max. 75 deltagere)

     


Oversigt

Hygge på højt plan

Indianer Camp er for alle! Eneste krav er at alle børn skal have minimum én voksen tilknyttet. Bedsteforældre, alene forældre, onkler og tanter – alle er meget velkomne.

Indianer Camp er for jer der elsker kreativitet, sport, sjov og fællesskab. Vi udfordrer jer både sportsligt og mentalt. I kan godt begynde at glæde jer!

Vores samarbejde med forskellige dygtige og engageret foreninger sørger for, at begge dage bliver sjove, inspirerende og lærerige. Om aftenen er der ligeledes aktiviteter og hygge.

Vi garanterer jer de to bedste dage, fyldt med uforglemmelige oplevelser, kreativitet, inspiration og fællesskab.

Én ting er sikkert – Det bliver de bedste dage i sommerferien!

Aktiviteter

Tidsplan

Onsdag

Torsdag

Kl. 8-10

Ankomst

Morgenmad

Kl. 10-11

Briefing

Briefing

Kl. 11-12

Aktiviteter. Naturvejlederen fortæller om naturen i området og sprætter et rådyr op, hvorefter han fortæller om den og dens organer mm.

Oprydning

Kl. 12-13

Frokost

Sidste bid brød. Vi siger farvel til hinanden. Håber vi ses til næste år.

Kl. 13-17

Aktiviteter, samt bueskydning

Kl. 17-18

Afslapning og madlavning

Kl. 18-19

Aftensmad

Kl. 19-22

Aktiviteter, samt rollespil

Kl. 22-24

Natmad

Kl. 24

Godnat og tak for i dag

Aktiviteterne indeholder: Ride opvisning, trækturer på heste, bue og pil værksted, Bueskydning, Rollespil, lave indianertøj og smykker, blive malet i ansigtet, fletning af hår, skattejagt, male totempæl, besøg af naturvejleder og jæger, synge og spille på instrumenter, samt se film og hører godnathistorier ved bålet.

 

Yderligere informationer

Brovad Ridecenter har en vision om at danne rammen om det gode børne- og ungdomsliv. Vi har et klart mål om at være et inspirerende lære- og værested for børn og unge, som ikke i dagligdagen har så store økonomiske muligheder for at opleve nye og sjove ting i fællesskab med andre. Brovad Ridecenter ligger i smukke og inspirerende omgivelser lidt uden for Fredericia, og her er der muligheder for både fysiske og sociale aktiviteter.

Vores værdigrundlag er enkelt og klart: Fællesskab og forskellighed er en styrke.

Dette har vi valgt netop, fordi vi vægter, at der her skal der være plads til alle.

Vi er en gruppe single-forældre, som for nogle år tilbage gik sammen om at udvikle Indianer Campen. Vi havde ikke mange ressourcer eller penge at gøre med og vidste, at vi ikke var de eneste i denne situation. Med tiden er behovet for denne type tilbud til familier ikke blevet mindre – snarere tværtimod. Vi er nu medlem af en nystartet forening, hvilket muliggør, at vi fremadrettet vil kunne udvikle Indianer Campen yderligere.

Medbring

· Telt

· Sovepose/dyne

· Liggeunderlag

· Lommelygte, drikkedunk og snittekniv

· Skiftetøj

· Våben til leg

Der er mulighed for at sove i rytterstuen. Der er dog filmvisning.